Yogahold på Amager

T-Yoga ligger på hjørnet af Kastrupvej og Lemnosvej, 2300 Kbh. S.

Læs om de forskellige holdtyper længere nede i dette afsnit.

For at booke plads på hold, bedes du oprette en bruger under fanen ”booking” eller trykke på knappen nedenunder.

Bookingsystemet hedder Supersaas, og den første mail, du får efter oprettelse af bruger, lander muligvis i spam/reklame, så tjek lige der. Og så er du i gang.

Book hold

Hatha yoga er en den mest almindelige yogaform. En blanding af stående, siddende og liggende yogastillinger, så som kriger stillinger, tvist, for- og bagoverbøjninger. Der er fokus på stræk, styrke, balance, smidighed. Alle kan være med. Meget ofte med solhilsner. Afsluttes altid med en kort shavasana (afspænding).

Yin yoga har samme overordnede mål som andre former for yoga nemlig at udstrække og smidiggøre kroppen. I yin yoga går man lidt dybere i strækkene og er længere tid i strækkene (3 – 5 min.) og påvirker derved det dybere lag bindevæv. Denne yogaform er perfekt for både begyndere og øvede der gerne vil forbedre deres generelle fysiske og mentale velvære og andre, som har brug for at opnå større smidighed og mobilitet, samt stressramte som har brug for at nedsætte stressniveauet i kroppen. Altid en lang shavasana (afspænding).

Yoga for rigtige mænd – holdet hvor mænd kan gå til yoga med andre mænd

Senioryoga her laver vi yoga siddende på stol, det kan være siddende stræk, tvist og lidt for armene, benene og fødderne. Vi laver lidt stående stillinger, lidt balance, ingen liggende stillinger.

Yogamamma mødregruppeyoga – (lukket hold, der købes som forløb i selvvalgt længde med din mødregruppe)

Alle hold kan købes som forløb af varierende længer. Alle resterende pladser sælges ved klippekort og enkelttimebetaling.

Derudover laver jeg workshops ind i mellem, se på Facebook og i bookingssystemet eller send mig en mail. En workshop varer 2½ til 3 timer og har ofte et tema, det kan være yin yoga eller hatha yoga. Det er ren selvforkælelse at bruge en hel formiddag (eller eftermiddag) på dig selv.

Har du spørgsmål eller andet, send mig en besked.

Du kan se priserne her.