Hvem er jeg?

 Jeg hedder Tina og jeg er din yogainstruktør.
Jeg har dyrket yoga siden 2008.

Efter en årrække med diverse rygproblemer, bl.a. to diskusprolapser, startede jeg ved en tilfældighed til yoga.

Det var hvad jeg havde brug for. Min ryg blev bedre stille og roligt, og nu har jeg ikke haft problemer med min ryg i rigtig mange år. Tak yoga.

Jeg har, som rigtig mange andre også været ramt af stress, og det er ikke rart. Det var bl.a. yogaen, der hjalp mig tilbage igen. Og til nye beslutninger!

I 2018 besluttede jeg at uddanne mig til yogainstruktør. Jeg eftersøgte markedet for gode og grundige yogauddannelser, og fandt Misa Yoga som tilbød en 500 timers yoga uddannelse med speciale indenfor Hatha yoga, med et tvist af Iyengar yoga, og det har jeg ikke fortrudt.

Det, at dyrke yoga dagligt, kunne mærke sig selv og få styr på åndedrættet, træne smidighed, balance og styrke er en vigtig del af min hverdag nu.

Mit håb er at kunne leve af at undervise yogahold i mit yogalokale på Kastrupvej, samt være firmayogainstruktør, og undervise i yoga som privatundervisning.

Det motiverer mig meget at hjælpe andre med at formindske smerter i ryg og skuldre, at opbygge styrke, smidighed og ikke mindst at hjælpe folk med at kunne mærke sig selv.

Jeg underviser i et tempo hvor alle kan være med og nå at komme ind i stillingerne, inden du skal videre til den næste stilling…

”Yoga giver glæde til din krop og dit sind…”

Mit eksamensbevis og certifikater