Hvem er jeg?

 Jeg hedder Tina og jeg er din yogainstruktør hos T-Yoga.

Jeg elsker at lave yoga, og undervise i yoga.

Jeg elsker også at være sammen med familien, gå ture med veninderne, vinterbade, hygge med vennerne, gå til musikevents, at rejse med yoga som formål eller uden.

Jeg har dyrket yoga siden 2008, og fundet en hobby, jeg nu forsøger at leve af.

Jeg har i mange år arbejdet med administration i bl.a. en kommune og i lufthavnen.

Efter en årrække med forskellige rygsmerter pga. bl.a. to diskusprolapser, startede jeg ved lidt af en tilfældighed til yoga, og det gjorde mig godt.

Jeg har, som rigtig mange andre også været ramt af stress. Det var bl.a. yogaen, der hjalp mig og mit mentale helbred tilbage igen. Og til nye beslutninger!

I 2018 besluttede jeg at uddanne mig til yogainstruktør. Jeg eftersøgte markedet for gode og grundige yogauddannelser, og fandt Misa Yoga som tilbød en 500 timers yoga uddannelse med speciale indenfor Hatha yoga, med et tvist af Iyengar yoga, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har siden videreuddannet mig i Yin Yoga, kontoryoga, senioryoga m.m.

I 2020 åbnede jeg T-yoga midt i en Corona tid…

Mit håb er at kunne leve af at undervise yogahold i mit lille yogalokale på Kastrupvej, samt være firmayogainstruktør, lave privatundervisning og undervise hos AOF.

Det motiverer mig meget at hjælpe andre med at formindske smerter i ryg og skuldre, at opbygge styrke, smidighed og ikke mindst at hjælpe folk med at kunne mærke sig selv både fysisk som psykisk.

Jeg underviser i et tempo hvor alle kan være med, og på hold med max 10 -11 deltagere.

Jeg vil glæde mig til at undervise dig. Namasté Tina

Mit eksamensbevis og certifikater