Privatundervisning i yoga på Amager

Nogle har ikke lyst til at deltage på store hold i yoga- eller fitnesscentre. Andre køber kort til fitnesscentret, som bare ikke bliver brugt.

Jeg har forholdsvis små hold på Kastrupvej 85 i mit yogalokale, 10 – 11 deltagere, men derfor kan det sagtens være, at du har lyst til at blive undervist alene

Derfor tilbyder jeg, at du kan blive undervist alene eller tage din nabo/kæreste/ægtefælle/veninde eller kollega med og bare være dig eller jer to til fx en yogatime pr. uge på et tidspunkt, der passer jer.

Jeg har yogalokalet på Kastrupvej 85, (og et lille yogalokale i privaten i Tårnby Villaby i Kastrup).

Fordelen ved privatundervisning

  • Max 1-2 personer
  • Skræddersyet yogaprogram med jeres ønsker, eller du/I kan vælge at jeg laver et program. Du/I får programmet, hvis det ønskes
  • Fuld opmærksomhed med personlige rettelser
  • Mulighed for lån af yogaudstyr

Jeg er uddannet yogainstruktør i både Hatha Yoga og Yin yoga. Jeg kan undervise i blid hatha yoga eller i lidt mere udfordrende hatha yoga eller i Yin yoga, alt efter dine/jeres ønsker. Måske vil du gerne lære at stå på hovedet, så er det det vi arbejder med – Måske har du brug for ro, åndedrætsøvelser og vil undervises i Yin yoga – Måske har du brug for gode yogastillinger til ryggen, som du ønsker forbliver mobil og smertefri.

Prisen for én times privatundervisning:

I alt 600 kr. pr. gang ved undervisning af 2 personer (= pr. pers. 300,- kr.)

I alt 475 kr. pr. gang ved undervisning af 1 person

Ved et planlagt forløb på mere end 3 gange får du 10 % rabat.

Jeg kan også lave yoga ud til polterabend, firmaarrangement, familiearrangement eller andet. Pris fra 1200,- kr. Kontakt mig for jeres arrangement og jeres pris.