Hvorfor dyrke yoga?

Hvorfor dyrke yoga?

  • Bliv stærk
  • Bliv smidig
  • Slip spændinger
  • Vær i nu’et
  • Reducer stress
  • Få en bedre balance
  • Træk vejret helt ned i maven

Alle mennesker kan dyrke yoga. Og alle mennesker gør det.

Unge og ældre, stressramte og sportsudøvere, mænd og kvinder.

Det er en myte, at du skal være ung, kvinde, akrobat eller meget smidig for at dyrke yoga!

Du starter der hvor du er, og stille og roligt finder du ud af, at også du får gavn af yogaens mange positive effekter. Du vil lære at koncentrere dig om din vejrtrækning og begynde at mærke din krop på en ny måde.

Jeg underviser primært i Hatha Yoga. Det kan være solhilsner i flow, det kan være blide langsomme stræk eller lidt mere udfordrende stræk og stillinger, som langsomt vil smidiggøre dig. Jeg afslutter altid med en dejlig afslappende shavasana (afspænding).

 

Skriv en kommentar