Istandsættelse af yogalokalet

Så er vi gået i gang med istandsættelse af yogalokalet på Kastrupvej. Der skal laves lidt, så jeg er glad for, at jeg har gode folk omkring mig.

Jeg tror det bliver rigtig godt ?

2 kommentarer til “Istandsættelse af yogalokalet”

 1. Kære Tina tillykke med de nye lokaler. Vi bor på italiensvej 3 minutter fra dit nye studie. Vores tidligere lille Up dog yoga på Holmbladsgade lukker desværre, men hurraaaa… så åbner du lige om hjørnet… vi glæder os mega meget til at komme og lave yoga hos jer…. så giv besked hvornår i åbner så er vi klar med egne måtter og godt humør, vi glæder os 😉
  Kærlige hilsner fra Mads og Susanne

  Svar
  • Hej Mads og Susanne
   Tak og tak for kommentaren.
   Glæder mig også meget.
   Vi håber på at åbne om en uges tid.
   Skriver her og på FB, så snart vi er klar 🙂
   Glæder mig til at se jer. Mvh Tina

   Svar

Skriv en kommentar