Corona retningslinjer

T-Yoga følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, så I altid trygt kan komme til yoga her.

Nyt fra d. 29/10: du skal bære mundbind, når du kommer og går til og fra garderoben, men ikke når du udøver yoga på din yogamåtte.

Jeg har små hold med pt max 8 deltagere, og er meget opmærksomme på både kvadratmeter- og pladskrav samt hygiejne.

Der er tape på gulvet i yogasalen for at indikere måttepladser, så I ligger forskudt af hinanden.

Der står håndsprit til fri afbenyttelse flere steder i studiet. På den måde overholder vi myndighedernes retningslinjer om hygiejne, pladskrav og afstand.

SPECIFIKKE RETNINGSLINJER FOR T-YOGA

TILMELDING OG AFLYSNING:
Der er pt. max plads til 8 deltagere på de dynamiske Hatha klasser (og max plads til 7 deltagere på det lukkede hold Stoleyoga og 6 på Yogamammahold)

Sørg derfor for at melde dig til og fra i god tid, så jeg har et retvisende billede af antal deltagere (dette er i øvrigt altid godt at gøre).

Tilmelding til klasserne skal ske allersenest 2 timer før klassen.

Afmelding til morgen/formiddagsklasser bedes ske senest kl. 21.00 aftenen før. Afmelding til eftermiddag/aftenklasserne skal ske minimum 4 timer før (for ikke at skulle betale for timen).

Klasserne gennemføres med minimum to deltagere. Eventuel aflysning fra T-Yogas side sker minimum to timer før klassens afholdelse.

Der er mulighed for at komme på venteliste i bookingssystemet, så husk at tjekke vores bookingsystem om du er kommet på klassen (du får også en mail med besked).

HVAD SKAL DU MEDBRINGE?
Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi, at du medbringer alt dit eget yogaudstyr inkl. yogamåtte, bælte, blokke, tæppe og evt. pude.

Har du ikke mulighed for at medbringe dit eget udstyr, så har du mulighed for at låne vores med de forbehold, som fremgår via skiltning i depotrummet. Vi har dog ikke tæpper pt.

VED ANKOMST:
Bær mundbind/visir når du ankommer, tag skoene af, og placer dem i garderoben sammen med overtøj/taske (gå gennem salen og til højre).

Kom meget gerne omklædt 5 – 10 minutter før klassen starter.

Der står håndsprit lige når du åbner døren, i garderoben og i depotet. Afsprit dine hænder, så snart du har taget tøj og sko af og inden, du går ind i salen.

Der er afmærkninger med tape på gulvet i salen, så yogamåtterne ligger forskudt, hvis der er fuldt hold.

Du behøver ikke mundbind på din yogamåtte.

EFTER KLASSEN:
Bær bundbind/visir når du går fra garderoben og ud igen.

Der bedes ikke være ophold indenfor efter klassen, brug i stedet fortovet udenfor, men sørg stadig for at overholde de generelle anbefalinger.

Selvom der er mange retningslinjer, som vi alle skal forholde os til, så håber og tror vi på, at T-Yoga kan være rammen om skøn yoga og varme smil 🙂

Skriv en kommentar