Vi må åbne – Jubiiiii

Så har vi fået lov at åbne igen fra d. 6. maj 🙂

Der er krav om Coronapas/frisk test for alle deltagere, og restriktionerne og antal elever pr. kvadratmeter kommer til at ligne det vi havde i efteråret (vi har ikke fået dem endnu, men…) Jeg har i ventetiden revet en væg ned, som giver plads til et par ekstra elever på hvert hold 🙂

Kom frisk – yoga er vigtigt for dig, din krop og dit velbefindende.

Skemaet er på trapperne, så du kan godt begynde at booke dig under fanen booking. Jeg må se, hvor mange der tilmelder sig, og oprette morgen og/eller formiddagshold, hvis det efterspørges her i sommer.

Det føles lidt som at starte forfra på en frisk, da jeg jo ikke nåede at have åbent mere end et halvt år. Hold da op – sikke en rutsjetur det har været, som her på billedet – lidt upside down agtigt 🙂

Stor TAK til jer, som har støttet mig igennem denne svære tid, og har deltaget i det der var muligt, nemlig online og haveyoga 🙂

Der vil fortsat være enkelte hold (1-2 om ugen) med mulighed for at deltage online via Zoom, hvor jeg sætter kamera/Ipad op og har mikrofon på, dog ikke den første uge, hvor jeg lige skal have alting på plads og vænne mig til nye rutiner omkring Coronapasset.

Jeg glæder mig til at undervise igen på Kastrupvej.

Namasté Tina

Skriv en kommentar