Yin yoga lige om hjørnet :)

Godt nytår kære læser 🙂

Så er januar ved at være slut og vi kan allerede nu glæde os over at det bliver lysere dag for dag.

Jeg er i gang med at uddanne mig til Yin Yoga lærer, så det glæder jeg mig meget til at sætte på skemaet fredage kl. 09.00 – 10.15 fra d. 11. februar i stedet for blid yoga. Jeg introducerede allerede deltagerne for Yin Yoga i går på blid yoga holdet. Jeg synes at det gik godt, og deltagerne virkede glade 🙂

Yin Yoga er også en blid yogaform, hvor man i liggende eller siddende stillinger har afspændte muskler og strækker bindevævet. Gennem strækkene i Yin yoga stimuleres dit bindevæv til at blive stærkere og mere fleksibelt. Bindevæv findes overalt i kroppen som et støttevæv for knogler, muskler, organer m.m. I yin yoga ligger man typisk mellem 3 og 5 minutter i strækkene, og lader tyngdekraften og roen skabe eftergivenhed og ro i krop og sind. Jeg vil bestræbe mig på at give dig de sidste 14-15 minutter til shavasana/afspænding. Jeg glæder mig til at undervise dig i Yin yoga.

Det har været en stille start her efter jul. Jeg tror at rigtig mange desværre har været ramt af Corona eller har været nervøse for at blive ramt pga. de høje smittetal.
Særligt onsdagsholdende kl. 16 og 17.30 og mandag begynder/let øvede kl. 17.45 kan sagtens have flere deltagere, så tøv ikke med at tilmelde dig – du har brug for yoga – jeg har brug for deltagere på holdene.

Fra på tirsdag d. 1. februar lempes restriktionerne mht. mundbind og Coronapas, men jeg holder stadig et maksimum af deltagere på 10 personer på holdene, så du kan føle dig tryg. Vi spritter stadig af på de lånte ting, bruger betræk til yoga puderne og lægger båndene i karantæne lidt endnu.
Jeg glæder mig selvfølgelig over at Corona snart ikke længere betragtes som samfundskritisk, og at vi kan mødes og komme hinanden ved, både på yogamåtten og i det hele taget.

Kig i bookingkalender for hold, opret et login og tilmeld dig. Din første prøvetime koster 60,- kr. Klippekort med 10 klip koster 1000,- kr. (880,- kr. for studerende og pensionister).

Jeg ønsker dig en smuk dag 😀

Skriv en kommentar