2 års fødselsdag

Invitation til 2 års fødselsdag fredag den 24. juni kl. 14 – 17 på Kastrupvej 85

Jeg kunne ikke holde åbningsreception eller 1 års fødselsdag pga. Corona, så NU fejrer jeg det med en lille reception i anledning af mit firmas 2 års fødselsdag.

Jeg byder dig, naboer, nye og nuværende kunder indenfor til en kop kaffe og et stykke kage og et ingefærshot.

Her kan du se lokalet, få information om efterårs yogaholdene og selvfølgelig sommer yogaholdene, priser, forløb m.m.

Derudover vil der være lodtrækning om yogapræmier for dig, for dig og din ven m.m. Du udfylder en seddel (et lod) og jeg trækker vindere kl. 16.45. Hvis du ikke er til stede, sender jeg dig besked, hvis du bliver udtrukket. Du kan putte et lod i ved alle min yogatimer i ugen op til fra d. 20/6 til d. 24/6.

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

De bedste hilsner fra
Tina

Skriv en kommentar